Cautare

17085 de rezultate pentru "suplinire satu mare" (4.09 secunde)
Iubirea are mare valoare, dar nu atat de mare ca libertatea. ... Si bucuria va fi mai mare, mult mai mare decat daca ai fi lasat in varf de un elicopter, caci atunci ai ajunge acolo nedezvoltat si n-ai putea sa te bucuri de faptul ca esti acolo.
O "viziune urbanistica" oficializata in 2000 a permis Primariei Craiova sa inghita hotarele istorice si administrative ale comunelor Malu Mare si Carcea.
Primaria Malu Mare vrea sa bage divort de Constantin Dilgoci, cu care este logodita printr-un contract de concesiune inca valabil, dupa ce afaceristul craiovean a pierdut strandul Preajba in favoarea Regiei Autonome de Transport Craiova.
O Mare Neagra care a incetat demult sa mai fie o mare romantica.
Prima mare lupta electorala a anului: Duminica au loc alegerile pentru Primaria Baia Mare. ... un independent (fost PSD) si un sindicalist folclorist din PNTCD - cam asa arata oferta electorala pentru alegerile de duminica 8 mai pentru functia de primar al Municipiului Baia Mare.
AFI Palace Cotroceni, cel mai mare mall din Romania, anunta apropierea de final a lucrarilor sale de constructie. ... Constructia celui mai mare centru comercial din Romania a implicat folosirea a tone de materiale a caror cantitate totala ar fi suficienta pentru stabili un record.
Asadar, respondentii mai educati s-au orientat in masura mai mare inspre incheierea unei asigurari de viata, lucru explicabil si prin posibilitatile financiare crescute. ... Persoanele mai tinere intentioneaza sa cumpere un autoturism in anul 2010 in masura mai mare decat cele mai in varsta:
Si tot am tropait pana am dat in sfarsit de crestere economica, e adevarat, in mare parte, una imobiliara.
Anul calendaristic incepe miercuri cu sarbatoarea Sfantului Vasile cel Mare - episcop de Cezareea, unul dintre cei mai importanti sfinti ai Bisericii Ortodoxe si, in acelasi timp, primul ierarh care a intemeiat, pe langa biserici, spitale si aziluri pentru saraci.
Fericire mare pe unii romani. ... Nu aveau mult, dar cea mai mare parte era recompensa primita ca improprietarire de tataie de la regele Ferdinand, pentru meritele sale de pe frontul Razboiului de Reintregire a Neamului.
- Familie mare, neamuri multe... ... Ce sa facem, familie mare, neamuri multe...
Am mai refacut un targ de animale la Tupilati, care fusese desfiintat, el fiind infiintat de pe timpul lui Stefan cel Mare. ... Pana acum nu a venit niciun miracol, nici un mare investitor care sa absoarba 200 - 300 de persoane la lucru.
Pentru a se apara de forte malefice, taranii aprind un foc mare si stau in jurul lui, prin acest foc obisnuiesc sa treaca si oile, pentru a fi ferite de rele pe timpul cat vor sta la stana.
Fiecare fir de par â€" folicul, (mare sau mic, chiar sub forma de puf foarte fin) are o radacina si mai multe glande cu grasime numite glande sebacee. ... Este mai mare decat o pustula, poate fi foarte inflamat si se intinde pana in adancimea pielii.
Prima biserica de pe acest loc a fost construita de Constantin cel Mare in anul 325, dar a ars intr-un incendiu in anul 404. ... Interiorul sau decorat cu mozaice, coloanele de marmura si acoperisul sunt de o mare importanta artistica.
Indiferent daca vin de pe strada Principatele Unite sau de pe Stefan cel Mare, soferii masinilor care se indreapta spre Valea Vlaicii trebuie sa dea prioritate la intersectia celor doua strazi.
In anii urmatori, Romania trebuie sa se astepte la frecvente incalcari ale spatiului sau aerian din partea fortelor ruse, la hartuire maritima a navelor si platformelor din Zona Economica Exclusiva a Romaniei si la o mai mare agitatie in Republica Moldova si Transnistria.
Practic, in cea mai mare parte a timpului, la nivel regional, atat zilele, cat si noptile vor fi mai reci decat in mod obisnuit la sfarsit de septembrie si inceput de octombrie. ... Banat In Banat, in cea mai mare parte a primei saptamani vremea va fi rece.
- Varsta (cu cat mai inaintata, cu atat este mai mare riscul);
Cateva miliarde de lei au ramas in bugetul comunei Poiana Mare, pentru ca primarul Petre Simion si directorii scolilor nu se inteleg in privinta cheltuirii banilor pentru lucrarile de reparatii.
google-analytics.com